Bátmonostori Civil Egyesület
Nyilvántartási szám: 2781 Adószám: 19550235-1-03 Számlaszám: hamarosan új lesz, a régi már nem "él".

Jelenleg is folyik, beadványok formájában, az Egyesület újjáalakulása. A tisztújítás már megtörtént, de az új PTK étrelmében át kellett dolgozni a teljes Alapszabályt is. Ez ugyan megtörtént jogászi segédlettel, de a változtatási kérelem még nem "ment át" a törvényességi szűrőn.

 

A 2013. október 24-i Közgyűlés által megválasztott új tisztségviselők:

  

Elnök: Horváth-Barna Lilla, vezetőségi tagok: Facskó József és Papp Miklós

Ellenörző Bizottsági tagok: Morvainé Vancsura Erika, Vukovicsné Vincze Tímea és Tóth Zsolt

  

Továbbra is várjuk az ötletekkel teli fiatalokat, gyertek, valósítsátok meg a község fiataljainak javára is szolgáló ötleteiteket!


 

KÖZGYŰLÉS

2013. október 24. csütörtök 17:20-kor

a Könyvtárban

 

Megérdeklődtem (2013.10.21-i állapot szerint), a Törvényszéknél "működő" státusú a Bátmonostori Civil Egyesület.

A Közgyűlés jegyzőkönyvének és határozatainak megküldését várják. Alapszabály-módosítás esetén annak egységes szerkezetű megküldését is kérik. Válaszborítékot is kell küldenünk, hogy egy érkeztetett másolatot visszakaphassunk a többi szervezetnél (NAV, bankszámla, stb.) történő módosítások átvezetéséhez.


Elsődleges feladat a 2010. év óta tényleges feladatokat nem végző Egyesület tagságának és vezetőségének megújítása, mert a régi vezetés mandátuma lejárt és a tagság aktivitása is más területekre tevődött át.

 

Célunk ismét az, hogy a községért felelősséget érző és még aktivizálható civil emberek vegyék át az Egyesület irányítását, e szervezeten belül szervezzék meg a saját maguk és mások örömére is a községi rendezvények egy részét, amennyiben lehetséges, pályázzanak, nyerjenek és folytassák a község lakóinak javára folytatható szépítő, javító, jobbító munkát.

 

​Vegyék észre, hogy hol lehetséges kisebb ráfordítással is eredményeket elérni, mint ahogy tették ezt az alapítók is a legelején ...

 

Fiatalok! Itt a lehetőség, hogy azt a rengeteg jó ötletet, amivel tudjuk, hogy rendelkeztek, és csak az anyagiak és a szervezettség hiányzott ahhoz, hogy meg is valósítsátok, most ténylegesen is sikerüljön véghez vinnetek! Gyertek, vegyétek át az egyesület irányítását, ne hagyjátok, hogy egy ilyen jó kezdeményezés az "ebek harmincadjára" kerüljön!

Pályázzatok és nyerjetek, azután pedig arassátok le a siker mámorító virágait, zsebeljétek be az elismeréseket! Alakítsátok ti is a lakóhelyünk arculatát, programjait!

Hiszen olyan jó titeket látni a májusfák kitáncolásakor, a szüreti felvonuláson, de más közösségi rendezvényeken is!